אקנה רואקוטן לרמי

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

14/02/2003 | 14:08 | מאת: ליאת

שלום רמי ברצוני לשאול אותך כמה שאלות מטרידות. כמה זמן אחרי רואקוטן מותר להכנס להריון ומה הסכנות הכרוחות בכך. תודתי מראש.

15/02/2003 | 06:07 | מאת: רמי מור - הומאופט

שלום ליאת אפתח בשאלה : מה היו עושים רבים שכמותך בלעדי הפורומים המביאים את הבשורה את המידע הכל כך נחוץ וקריטי כל כך. ועל כך מגיעות אלפי תודות לדוקטורס ולשאר הפורומים הליברלים אשר מאפשרים לאנשים השרויים במצוקות שונות לקבל חלופה טיפולית במקום טיפול ההופך את החולה לקורבן של הטיפול כפי שקורה לא אחת ברואקוטן. הרואקוטן: בראשית ימיו של הרואקוטן ביישום טיפולי באקנה דובר על חצי שנת הפוגה ועד לכניסה להריון. כיום מדובר על 3 שנות הפוגה ועד לכניסה להריון - וכבר יש הטוענים כי נחוצים 5 שנות הפוגה ועד לכניסה להריון. הסכנה העיקרית הנשקפת מרואקוטן היא פגיעה עוברית באם לא מקפידים על פרק הזמן הדרוש . הטיפול האלטרנטיבי באקנה : הטיפול אלטרנטיבי באקנה אינו נופל מרואקוטן לא אגזים ( באמת שלא ) אם אומר כי הטיפול האלטרנטיבי עולה על הרואקוטן משתי בחינות. 1.התגובה לטיפול האלטרנטיבי מהירה יותר מהתגובה ברואקוטן 2.הטיפול האלטרנטיבי אינו כרוך כלל בתופעות לואי ( אפס תופעות לואי ) אני כבר סופג אליי את נפגעי הרואקוטן אשר שלמו מחיר יקר של סבל בשעה שחיפשו מזור למחלה - יעני / קורבנות של הטיפול עצמו. הנה קישורים מצורפים - להקיש ולהמתין בסבלנות כ 2 דקות לטעינת הדף . מקרה קשה - עם תוצאה דראמטית לאחר הטיפול האלטרנטיבי http://grm.m.walla.co.il/community/2003/2/14/7717476/h-15614.doc מקרה קשה עם תוצאה דראמטית אף היא http://grm.m.walla.co.il/community/2003/2/14/7716765/h-15598.doc בברכה רמי מור

מנהלי פורום נטורופתיה