למה זה התחלף????

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

13/02/2003 | 20:48 | מאת: ליאור

פעם הייתה לי יציאה כל בוקר. ממש כמה דקות אחרי שאני קם. וזה הכי אידאלי כי אז כל היום אתה חופשי מהנטל הזה. ועכשיו פתאום זה בא לי בערב. וזה מעצבן . כי זה גם בא בזמן לא קבוע פעם ב-7 פעם ב-9 פעם ב-5 . איך אני מחזיר את זה לפעם? שיהיה לי לשרותים ישר אחרי שאני קם?

14/02/2003 | 10:16 | מאת: לילך נהרי

ליאור שלום אני יוצאת מנקודת הנחה שלא שינית שום דבר בתזונה שלך. אם כך, כדי לקדם יציאה אתה יכול לשתות מיץ לימון עם קצת שמן זית (רבע כוס מכול דבר) וכן אתה יכול לעשות תנוחות מסוימות, המקורם מיוגה, כגון "תנוחת הכובסת" - כפות רגליים על הרצפה, רגליים מכופפות, גב ישר, כמו שהבדואים יושבים, נקרא גם "תנוחת הקריעה", ופעם, שלא היו שירותים, כך היו יושבים בזמן שהטילו את צריכהם. פעילות נוספת זה מסג' קל לבטן ע"י שכיבה על הבטן וכפיפת הרגליים לבטן. בכול מקרה אני מציעה "לזרום" עם הגוף, גם אם זה מהווה אי נוחות מסוימת.

14/02/2003 | 21:28 | מאת: ליאור

מנהלי פורום נטורופתיה