המשך דיאטה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

13/02/2003 | 14:22 | מאת: אורית

בהמשך לשאלתי התכוונתי שהאם מותא לי לקחת הרבלייף לאחר טיפולים כימוטרפיים מבלי שיעשה לי נזק אחר עקב מחלתי

13/02/2003 | 16:36 | מאת: עדי

מדובר רק בתוספי מזון, זה לא תרופה. אם יש לך סוגי מאכלים שאסור לך לאכול מסיבה כל שהיא תבדקי אם הוא לא נמצא באחד המוצרים. בכל מקרה רצוי ואפילו חובה שתתיעצי עם הרופא המטפל. תביאי לו את המוצרים שיראה וייעץ לך. עיצה:מניסיון רוב הרופאים לא יודעים ולא מכירים את המוצרים ולכן אומרים משהו מעורפל. אם הוא אומר שמוצר כלשהוא אסור לך, תבקשי לדעת למה ? מה המרכיב שנמצא במוצר שיכול להזיק לך ? לאחר מכן תוכלי לפנות למשרדי החברה לקבל מידע נוסף.

16/02/2003 | 13:54 | מאת: רויטל ברמן

הי אורית, לילך נתנה לך המלצה תזונתית ע"מ להוריד את הסיכוי להישנות הסרטן. אני ממליצה לך ללכת על תזונה זו. בשביל מה את צריכה הרבלייף ? מה זה ייתן לך ? אם את צריכה תוספים ספציפיים (לאחר שקיבלת על כך המלצה מקצועית - ולא שסוכנים אשר מקויחים עלייך אמרו לך שאת צריכה) - קחי אותם מחברה טובה. מבטיחים לך אנרגיה ? התוספים ה"אנרגטיים" האלה עשירים בקופאין ו/או צמחים ממריצים אשר לא בהכרח מומלצים לך - אולי כן אך יש לבדוק את זה בצורה רצינית. גם אני מאמינה שרק תזונה נכונה יכולה לעזור, אולי בחיזוק של ויטמינים מסויימים - ותו לא. האם זה יזיק ? תלוי מה את רוצה לקחת ומה זה מכיל.

מנהלי פורום נטורופתיה