דיאטה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

13/02/2003 | 09:39 | מאת: אורית

בהמשך לשאלתי הקודמת אני זקוקה לרדת במשקל מאחר ועליתי מאוד אחרי הטיפטלים. האם ידוע לכם על מוצרי הרבלייף והאם לדעתכם אני יכולה לנסות את השיק מבלי שיהרוס משהו אחר

13/02/2003 | 13:13 | מאת: עדי

מה הכוונה בשימוש בשייק בלי להרוס משהו אחר ? שלחי לי אמייל ואשמח לסייע.

15/02/2003 | 09:19 | מאת: לילך נהרי

אורית לגבי המלצותי התזונתיות כבר עניתי לך בשאלך הראשונה, אך חשוב לי לציין כי עם תזונה בריאה ופעילות גופנית את תרדי במשקל ותחיי את גופך. זו המלצתי לך. אני לא חושבת שהדרך הנכונה היא דיאטות בזק עם שייקים למיניהם, להיפך. כרגע הגוף שלך זקוק להרבה תמיכה. יום נעים

מנהלי פורום נטורופתיה