איבחון

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

11/02/2003 | 09:54 | מאת: מריו

מחבר: מריו תאריך: 11/02/03 09:37 רציתי לשאול איך אני יכול להבחין אם יש לי טחורים,פיסורה או פיסטולה. הרופא איבחן שיש לי בעית טחורים,יש לי ספק באבחנה זו. לא יתכן שבמשך שלושה שבועות אני סובל מהפרשה מימית דרך פי הטבעת, ומהרגשה לא נעימה באיזור הבטן.יש לציין שלפני חודש עברתי דיקור סיני כפי שהבנתי הדיקור היה לחיזוק מערכת העיכול (כבד,כליות ,טחול ועוד) והאנרגיה הכללית.האם יש קשר בין הדברים. אבקש את עזרתך. בתודה - מריו

11/02/2003 | 18:40 | מאת: רויטל ברמן

שלום מריו, לגבי סוגיית הטחורים - אני לא פרוקטולוגית ולא בחנתי את פי הטבעת שלך, כך שקשה יהיה לי לומר מכאן. אם אתה מפקפק באבחנה תפנה לפרוקטולוג אחר ל "Second Opinion". בנוגע ליציאות המיימיות וכאבי הבטן - יכול מאוד להיות קשר לדיקור. צור קשר עם הרופא הסיני שטיפל בך ומכיר את מצבך לפני הטיפול ויודע מה הוא עשה, וספר לו על תוצאה זו. האם שינית משהו ב - 3 השבועות האחרונים ? תזונה למשל ? אם הטיפול כלל המלצות תזונתיות יכול להיות שהשינוי התזונתי גרם לתופעות שציינת. אני ממליצה שתחזור למטפל שלך עם השאלה.

מנהלי פורום נטורופתיה