אף סתום

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

10/02/2003 | 21:54 | מאת: צריך עזרה דחוף

יש איזהשהוא תוסף תזונה בשביל אף סתום ? אני כבר משתגע מזה שסתום לי האף 6 חודשים וזה בלי קשר לצינון או נזלת אני לא מצונן ואין לי שום נזלת כל התקופה הזאת בבקשה תעזרו לי

10/02/2003 | 23:22 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

שלום! חסרים הרבה פרטים בכדי להתחיל..... האם יש גם ליחה? במה אתה עובד? גיל? מעשן? ועוד..... ממליץ על עבודה עם שמנים אתריים באנילהציה כבסיס ראשוני ואח"כ לעבור לשיטת המבער. בנוסף יש לשלול בעיות במערות כתוצאה מבעיה מבנית - מכנית! - האם קיבלת מכה? טיפול משלים עם נרות הופי דרך האוזניים יכול לסייע בניקוז המערכת של א.א.ג. רק בריאות!

11/02/2003 | 18:32 | מאת: רויטל ברמן

שלום, כפי שציין יואל לא כתבת את הרקע לבעיה - סינוסיטיס כרוני ? אסטמה ? דלקות חוזרות המערכת הנשימה ? אלרגיות ? מה קרה לפני חצי שנה שהתחיל את זה ? מהי התזונה שלך והאם אתה סובל מליחה ? האם יש בעיות בריאות נוספות כגון אלרגיה וכד' ?

11/02/2003 | 23:00 | מאת: צריך עזרה דחוף

זה כל הקטע פה אין לי שום אסטמה שום דלקות ואני לא ידוע לי על איזשהוא אלרגיות אין לי ליחה ואני לא מצונן ושום בעיות אני אוכל בסדר גמור, אני בן 17 יש לכם עצה מה אני יכול לעשות בשביל שהאף שלי יהיה פתוח לגמרי ? הוא כעיקרון אמרתי אני חושב כבר מקודם הוא לא אטום אבל נחיר אחד 75 אחוז סתום והנחיר השני 30 אחוז סתום , משהו כזה וזה כל הזמן משתנה

מנהלי פורום נטורופתיה