p.m.s.

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

10/02/2003 | 18:57 | מאת: רקפת

לנטורופתיות הנחמדות שלום רב! אני אישה באמצע שנות הארבעים לחיי, ומאז שאני זוכרת את עצמי אני סובלת מהתסמונת הנ"ל, הכוללת בעיקר עצבנות, קשיי שינה, תיאבון לא נורמאלי כולל אכילה לא מבוקרת הגוררת קשיי עיכול, נפיחות ועוד מכל טוב. התופעה נמשכת כעשרה ימים לפני הופעת הווסת ולרוע מזלי גם מחזורי קצרים, כלומר, הווסת מופיעה כל 21-24 יום, כך שממש לא נותרו לי הרבה ימים להיות נורמאלית. מה שקורה הוא שעם השנים, וכנראה בהתקרבי אל המנואופוזה, התסמונת מחריפה מאד, כלומר כל הסימפטומים שלה מוקצנים. ניסיתי להעזר בקוהוש שחור, טבליות סויה, שמן נר הלילה, ויטמין בי וכו', אך ללא הועיל. אני חושבת שהתשובה נעוצה בתזונה המוטרפת שלי בימים שלפני הווסת (ממש מכל הבא ליד), וכל כמה שאני מבטיחה לעצמי לרסן את עצמי במחזור הבא, אין לי שליטה על כך. בבקשה עצתכן.

10/02/2003 | 19:54 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

רקפת שלום! רשמת רשימה חלקית מאוד לטיפול ויש הרבה אלמנטים אחרים, לא ציינת אם ניסית חלק מהנ"ל במקביל או כל דבר בנפרד, זמן השימוש בכל תכשיר וכד', ואגב, אלו פרטים חשובים מאוד!!! יש לעבוד איתך בכמה מישורים כגון: תזונה מאוזנת עם בקרה צמודה במיוחד בימים הקשים. יש לעבוד חזק מאוד על הפן הרגשי שלך כלל ובזמן הקשה בפרט ולמצוא את המניע לכל הענין קימת אופציה לעבוד בדמיון מודרך ולהתנות את המצב ברקע אחר. הומאופטיה, שמנים אתרים ושיטות טיפול מינואליות (מגע) יסיעו לך מאוד. כל הנ"ל במשולב אפשרי רק לאחר ראיון עומק אצל מטפל רב תחומי - נטורופת , כאשר יהו כל האלמנטים יושבים ופותרים "תשבץ" ואז ניתן לתת תוכנית טיפול אינדוודואלית יעילה ובטוחה. רק בריאות!

10/02/2003 | 22:46 | מאת: עדי

אני לא רוצה לעשות פה פרסומת. שלחי לי אמייל ואשלח לך פרטים. עדי

מנהלי פורום נטורופתיה