centrum - Silver

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

10/02/2003 | 11:59 | מאת: s-p

אני בן 70 ולוקח כבר 3 שנים - מידי יום ביומו את הכדור הזה. האם יש לעשות הפסקה - או להחליפו מידי פעם - אז באיזה? בתודה s-p

10/02/2003 | 14:11 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

שלום! המלצתי היא לעשות מידי שלושה חודשים שבוע עד 10 ימים הפסקה. היות והמולטי הנ"ל הינו סינטטי זה לא אומר שאינו טוב, אך הייתי מנסה לעבור למשהו יותר מתקדם ויעיל ושיענה על הצרכים האישיים שלך בהתאמה למצבך! מולטי שיכיל מעבר לויטמינים והמינראלים גם אנזימי עיכול, צמחי מרפא שונים , במינונים נמוכים, (ושאינו מפריע לתרופות שאתה נוטל, אם אתה לוקח, בכלל!!!). מולטי שיהיה על בסיס טבעי שהגוף יודע לנצל בצורה יעילה יותר. בכל בית מרקחת או חנות טבע חפש איש מקצוע אמין הבא בפניו את כל הנתונים ואני מעריך כי יוכל להמליץ לך על מולטי טוב, כאן חסרים הרבה פרטים בכדי לתת לך תשובה החלטית. האם אתה עושה פ"ג? מעשן?, לוקח תרופות ואיזה?, איך התזונה הבסיסית שלך? ועוד... רק בריאות ובהצלחה!

10/02/2003 | 18:09 | מאת: s-p

תודה אני עושה פ.ג. (נמיוחד הליכה של כשעה ) לא לוקח כול תרופה. אני מעשן כ( 6_ 8 ) סיגריות ביום. אין לי כול בעיה רפואית

11/02/2003 | 18:10 | מאת: רויטל ברמן

שלום לך, אני כמו יואל ממליצה על הפסקות בלקיחת כל תוסף שהוא מידי כמה חודשים, וגיוון בסוגי התוספים שאתה לוקח. לכל חברה יש מינונים ורכיבים קצת שונים, וכמו בתזונה - אם כבר מסתמכים על תוסף מזון - עדיף להחליף מוצרים ולהחליף חברות מידי פעם. מאחר ואתה מעשן הייתי ממליצה לך לחשוב על כיוון של תוסף נוגד חימצוני - בייחוד ויטמיני E ו - C (עדיף להפסיק לעשן :-) ), אפילו במקביל למולטי-ויטמין. איך לחץ הדם שלך ? כל טוב.

12/02/2003 | 08:54 | מאת: s-p

תודה הלחץ דם שלי - נורמלי - בהתאם לגילי יום טוב s-p

מנהלי פורום נטורופתיה