משכך כאבים טבעי

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

09/02/2003 | 18:35 | מאת: אוהד

האם ידוע לכן על משכך כאבים על בסיס טבעי היכול להוות תחליף או תומך למשככי כאבים הניתנים במהלך אישפוז? מדובר במקרה של כאבים חזקים עקב סדק בצלע ושטף דם פנימי בכבד אחרי תאונת דרכים. תודה.

09/02/2003 | 19:44 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

שלום! קודם רפואה שלמה ומהירה! ניתן לשלב את החומר הנקרא: MSM - מתיל סולפט מתיונין הינו נגזרת של גופרית, עובד על שיכוך כאב ונוגד דלקות! ניתן להשתמש גם במינון גבוה (יחסי) היו והחומר נשטף בשתן. למידע נוסף על החומר ישנו ספר הנקרא: MSM הפא בהוצ' מטר- מומלץ!!! כמובן שיש חומרים אחרים כגון: שימוש בשמנים אתיים: לבנדר. וכן אמצעים הומאופטיים שונים. רק בריאות!

09/02/2003 | 22:37 | מאת: Gubi

מספר אפשרויות: GLUCOSAMINE DMSO דומה מאד ל - SMS . יש אפשרות להשיג ג'ל של החומר, אולי אפילו בחנות שמוכרת אספקה לוטרינרים. אם מריחה של החומר מגרדת מעט, ניתן לערבב אותו עם ג'ל אלוה וורה. MOLYBDENUM - לרוב כדאי אם לוקחים אותו לקחת גם מגנזיום. משחת CAPSICUM המרכיב הפעיל של CAYENNE PEPPER. כדאי לך לעלות על באינטרט ולקרוא מעט על החומרים הנ"ל לפני שתקבל החלטה בהצלחה, ואנא עדכן אותנו

מנהלי פורום נטורופתיה