קונדילומה האם יש לה טיפול ?

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

06/02/2003 | 14:56 | מאת: דלית

שלום אני סובלת מקונדילומה מזה שנתיים וכבר עברתי מספר צריבות וזה חוזר שוב. האם יש טיפול מתאים שיחלץ אותי מהמכה הזאת. תודה - דלית.

06/02/2003 | 16:58 | מאת: רויטל ברמן

שלום דלית, קונדילומה נובעת בדר"כ מוירוס רדום אשר כל פעם "מתעורר" ומתקיף, די בדומה להרפס. יש צורך לבחון את מצבך באופן יותר מדוקדק ע"מ לראות אם מערכת החיסון שלך אכן מוחלשת ואם כן למה, ולחזק אותה. בכל מקרה ישנם טיפולים חיצוניים נוספים בהם תוכלי להיעזר, חוץ מצריבה, של תמציות צמחי מרפא, לידיעתך. כל טוב.

07/02/2003 | 05:41 | מאת: רמי מור - הומאופט

שלום דלית הטיפול בקונדילומה יעשה בצמחי מרפא אנטי וירלים אשר ימוקדו על היבלות ולאחר שיפוררו את מעטפת הנגיף יביאו לנשירת היבלת. הטיפול קל לשימוש ונעשה ע"י החולה עצמו . הטיפול הזה הביא למזור בקרב חולי קונדילומה ויבלות וירליות וכן גם במקרים במחלת " המולסקום קונטגיוסם " אשר מאופיינת גם היא בהתקף יבלתי רחב. בעניין זה אדגיש כי היבלות נושרות בהדרגה לפי סדר ככל הנראה מהאחרונה לראשונה אבל נושרות !!! זוהי בשורתי לך. בברכה רמי מור

09/02/2003 | 11:53 | מאת: רויטל ברמן

רמי, הבעיה עם טיפול כפי שאתה מציע זה שהוא סימפטומטי בלבד, ממש כמו הצריבות אשר גם גורמות כל פעם לנשירה של הקונדילומה "עד העונג הבא"... מה שצריך, במקביל לטיפול הסימפטומטי של הסרת הקונדילומה, זה למנוע את שפעול הוירוס אשר נמצא בגוף - ולאו דווקא בנקודות הספציפיות איפה שנמצאת הקונדילומה. לצורך כך יש לחזק את מערכת החיסון ובעיקר את הפקטורים האנטי-ויראליים שלה, אחרת השיפור יהיה זמני בלבד.

מנהלי פורום נטורופתיה