ויטמין c

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

05/02/2003 | 15:36 | מאת: איילת

שלום רב! האם יש הוכחה מדעית לכך שויטמין c מחזק את המערכת החיסונית/מקצר את מחלות החורף? בתודה מראש...

05/02/2003 | 18:00 | מאת: רויטל ברמן

כן, נעשו גם מחקרים על שימוש בויטמין C למניעת מחלות חורף אל מול קבוצת ביקורת וגם מחקרים על שימוש בויטמין C לקיצור זמן המחלה. המחקרים מראים תוצאות יפות מאוד, בייחוד אצל אנשים אשר סבלו ממחסור בויטמין C ונוגדי חימצון בלבד. אגב, גם אבץ למציצה בזמן שפעת ודלקות גרון הוכח כמקצר את זמן המחלה ומוריד את חומרתה.

06/02/2003 | 13:28 | מאת: איילת

האם יש באפשרותך להציג לי את אחד המחקרים על ויטמין סי המוכיחים זאת? בתודה מראש...

מנהלי פורום נטורופתיה