השמנה דווקא

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

03/02/2003 | 23:20 | מאת: יונית

אני רזה מאוד ומנסה כבר שנים רבות לעלות במשקל, אך ללא הצלחה מרובה. בדיקות הדם שלי טובות ואני ב"טווח" בכל הערכים. אני אוכלת די הרבה, אך אני חייבת להודות שאני טיפוס כעסן ודאגן ויתכן שיש לכך קשר. מה אפשר לעשות ?

04/02/2003 | 09:55 | מאת: לילך נהרי

יונית שלום אני משערת שעשו לך בדיקה של בלוטת התריס והכול תקין (מופיע כ TSH בגליון הבדיקות). נשמע כי הבעיה שלך היא אסטטית בלבד, וכי את בעלת תאבון בריא ומרץ. אנא פרטי מה משקלך ומה גובהך. לפני שאפנה אותך למוצרים בריאים רוויי שומן כגון טחינה, אבוקדו וכו' אשמח לדעת כמה רזה זה רזה...

04/02/2003 | 23:19 | מאת: יונית

גובהי 165 ומשקלי 45 ק"ג.

מנהלי פורום נטורופתיה