ויטמינים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

02/02/2003 | 22:07 | מאת: עירית

שלום אני בת 36 בריאה, איזה ויטמינים כדאי לי לקחת. האם מולטי ויטמין טוב עבורי? האם הויטמין החדש לאישה של חב' LIFE (סופרפארם) מתאים? עירית

02/02/2003 | 23:20 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

היי המולטי של לייף אינו טבע! האם את מתכננת הריון בקרוב? (סליחה שנכנס לך לפרטיות...) האם את מעשנת?, עושה פ"ג? האם התזונה שלך בריאה ומאוזנת? האם את נמצאת הרבה בצמבי מתח? ויש עוד הרבה שאלות ולכן יש תורך בצורה אינדוודואלית לתת לך מענה מקצועי. ואם את מתעקשת, אז גם צנטרום הוא לא טבעי. מכאן הבחירה היא שלך....

מנהלי פורום נטורופתיה