הרפס זוסטר

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

01/02/2003 | 12:17 | מאת: א.ב.

שלום. אני בת 30. חודשיים לאחר לידה. התפרץ אצלי הרפס זוסטר, בפעם הראשונה, על שד שמאל ועד הגב. לוקחת תרופת ולטרקס. עברתי תקופה קשה לאחר הלידה וההנקה- נפשית ופיסית. וכנראה שמערכת החיסון שלי נחלשה. מה יש לתחום שלך להציע לי? תודה.

02/02/2003 | 12:18 | מאת: רויטל ברמן

שלום לך א.ב, סיפורך נשמע בהחלט קשה, אני יכולה לתאר לעצמי שההתמודדות עם תינוק בן יומו ועם הרפס זוסטר היא קשה מאוד. אבחנתך האינטואיטיבית כי ההרפס התפרץ כתוצאה מחולשה חיסונית שנבעה מן המתח הנפשי אשר היית שרויה בו נראית לי מאוד נכונה והגיונית. לנטורופתיה יש מה להציע בתחום חיזוק כללי של מערכת החיסון, ראי גישה כללית לנושא: http://doctors.msn.co.il/forums/read.php?f=113&i=33864&t=33765 כפי הנראה צמחי מרפא יכולים מאוד לעזור לך כרגע, גם בתמיכה וחיזוק וגם בפעילות אנטי-ויראלית. לצורך כך עלייך לגשת לנטורופת/ית לאבחון מלא, אינני יכולה לרשום צמחי מרפא בפורום. אני מאחלת לך החלמה מהירה וממליצה שתגשי לטיפול כללי ע"מ לעזור לך ולנסות למנוע מקרים כאלה בעתיד.

מנהלי פורום נטורופתיה