האם משהוא שמע על אימדין-תוסף תזונה לעור

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

29/01/2003 | 22:29 | מאת: שר

קניתי היום אימדין מבית כצט הוא מכיל קומפלקס מיצוי חלבון דגים,תמצית זרעי ענבים ולייקופןמתמצית עגבניות וויטמין סי.האם משהו השתמש במוצר האם הוא באמת משפיע לטובה על מצב העור והאם אין לו תופעות לוואי.תודה מראש

29/01/2003 | 22:52 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

היי לדעתי זהו מוצר טוב, אולם, התוצאות הן לא באופן מיידי - לפחות 2 - 3 ואולי יותר חודשים! העיקרון הוא אנטיאוקסידנט חזק ואלמנטים ספציפיים אחרים ל"רכות" העור. אם תזונתך אינה במיטה, ואת מעשנת, ולא עושה פ"ג - את שמה את כספך בקרן ...... רק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה