זה שוב אני ויש לי שאלה על הדיאטה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

28/01/2003 | 21:51 | מאת: ליאור

ובכן התחלתי בסוג דיאטת בריאות כזאת. שאומרת 40 אחוז פחמימות 30 אחוז שומנים וחלבונים כל אחד. ואני מרגיש שאני מתחיל להיות עצבני. זאת תופעת מעבר? כי הגוף שלי לא רגיל לזה עדיין? ולחכות ולראות אם הוא יסתגל בעוד כמה ימים או שזה בגלל שהשיטה לקויה

29/01/2003 | 07:42 | מאת: לילך נהרי

ליאור שלום אני מציעה שתפרט יותר מה אתה אוכל, כי לפי הנתונים שנתת זה לא מובן. בהחלט שינוי תזונתי, בייחוד אם מרגישים רעב, יכול לגרום לעצבנות לפעמים.

29/01/2003 | 14:34 | מאת: רויטל ברמן

ואני מוסיפה לתשובתה של לילך, ש - 30% שומן בדיאטה למשל, חוץ מזה שזה הרבה, יכול להיות מורכב מחמאות, מרגרינות ובשר או משמן זית, קנולה ודגים. ההבדל הוא שמיים וארץ מבחינה נטורופתית. אותו כנ"ל לגבי 40% פחמימות ו - 30% חלבונים (שיכולים להיות מושגים גם בדיאטה טבעונית, לשם ההמחשה). מה אתה אוכל ? מה אכלת לפני כן ? התשובה לשאלה נמצא בדלתא הזו שבין תזונתך ההיא לזו שעכשיו.

מנהלי פורום נטורופתיה