סבוריאה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

03/06/2001 | 13:07 | מאת: טלי

אני מסובלת מסבוריאה בפנים קוסמטיקאית המליצה לי על קרם לחות של רון כדיר שמבוסס על שמן נבט חיטה ואבוקדו, ואכן בשבוע הראשון שהשתמשתי בתכשיר חלה הקלה, הקשקשת התמעטה העור לאהיה יבש והאדמומיות נעלמה, אבל עכשיו שבוע אחרי העור נהחה מגורה הוא ממש לוהט בבעירה תמידית ואדום וגם קצת שורף, אני לא יודעת אם כדאי להמשיך ל מה שניסיתי עד היום גרם לרגישות הייתי אצל רופא עור שהמליץ על משחת סבוקלם וגם את זה ניסיתי. מה דעתך?

03/06/2001 | 13:18 | מאת: טלי

האם מתח ולחץ יכול לגרום לבעירה בפנים שמתבטאית באדמומיות?

03/06/2001 | 16:36 | מאת: לוין אסתר-קינסיולוגית

כמובן!

03/06/2001 | 23:20 | מאת: ד"ר יהודית לריה

לטלי בהחלט כן ידוע שיש קשר הדוק בין התפרצות של סבוראה לבין לחץ נפשי. הרגישי טוב

04/06/2001 | 18:27 | מאת: לוין אסתר-קינסיולוגית

טיפול קינסיולוגי יאבחן את הגורם הראשוני לסבוריאה ויטפל בו. טיפול בגורם יחולל פלאות.

03/06/2001 | 23:19 | מאת: ד"ר יהודית לריה

לטלי סבוקלם הוא פיתרון מצוין גם אם בהתחלה נראה שזה לא עוזר. בנוסף הורידי מהמזון כל שומן מן החי ואת תראי שתהיה לך הטבה משמעותית. כל טוב

04/06/2001 | 07:50 | מאת: רמי מור - הומאופט

לטלי השמוש בקרם כפי שתארת הביא להקלה במשך שבוע ימים ואז התפתחה עמידות. עמידות היא מצב בו העור ( רצפטורים שלו ) לומדים את החומר הנמרח וחדלים להגיב לו. זו מאין מערכת זכרון של העור. יש קרם יעיל לטיפול בסבוריאה . באם תחפצי תוכלי להשאיר פרטטיך באי מייל שלי בהקשה על שמי. בברכה רמי מור

מנהלי פורום נטורופתיה