טיפול במחלת הילדים רוזאולה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

28/01/2003 | 10:10 | מאת: אתי

שלום ברצוני לשאול לגבי אפשרות לטיפול במחלת הרוזאולה אצל ילד בן 8. המחלה אופיינה בפריחה אשר חלפה אך כעט יש פריחה אחרת ולדברי רופא הילדים היא אמורה לחלוף תוך חודשיים. האם ניתן להסתייע בדרכים אלטרנטיביות להעלמת הפריחה. תודה אתי.

28/01/2003 | 16:03 | מאת: רמי מור - הומאופט

שלום רב רוזאולה אינפנטום של בנך נגרמה ע"י נגיף ההרפס מס' 6 . הפריחה המאוחרת המתוארת על ידך היא ככל הנראה " פיטריאזיס רוזיאה " המופיעה כמשנית לרוזאולה אינפנטום. במידה והנגיף פעיל כעט לאור המתואר - ניתן לסייע לילד להתמודד עימו בנוגדי וירוסים צמחיים שיקלו עליו. בברכה רמי מור

29/01/2003 | 08:27 | מאת: לילך נהרי

אתי שלום המחלה שציינת היא מחלה הנגרמת על ידי וירוס, ולכן אין מענה לכך ברפואה המערבית. אני מבינה מדברייך שמחלה זו הסתיימה ועכשיו יש פריחה אחרת, לא קשורה למחלה שהייתה. קשה לי מאוד לעזור לך מכיוון שאני לא יודעת שום מידע על הפריחה החדשה: האם היא התפתחה עקב לקיחת תרופות? האם היה איזשהוא גורם חיצוני (קור\חום\פעילות גופנית וכו') שקדם לפריחה? איפה הפריחה ממוקמת? כיצד היא נראית? (צבע\טקסטורה\ האם היא מורמת מהעור וכו') האם היית פריחה כזאת בעבר? האם היא מגרדת? האם יש את זה לעוד משהו מהמשפחה? כמו שאת בוודאי מבינה, הפריחה יכולה לנבוע מהרבה סיבות ולפי הסיבה הטיפול הנכון. אם את מעוניינת נסי לענות על השאלות ואולי זה יקדם אותנו. יום נעים!

מנהלי פורום נטורופתיה