טרטזין

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

27/01/2003 | 21:00 | מאת: קרן

שלום, אני לא יודעת להיכן להפנות את השאלה שלי, אני מקוה שכאן אולי יהיה לכם מושג... רציתי לדעת מדוע קרם לחות לפנים ספציפי מכיל טרטזין, מה הפונקציה שלו והאם יש בכך כדי להזיק לעור הפנים???

27/01/2003 | 22:51 | מאת: יואל שניאור - מנטורופת

היי האם הקרם שאת מתכוונת אליו מרקמו - טיקסטורה נוטה לצבע צהוב? האם יש קצת ריח מתוק או מלוח? לרוב שימוש בחלק מהחומרים הם כמיצבים ושומרי מדף, לעיתים הם גם צובעים ת'קרם. יש להניח כי שימוש בחומר זה כחומר חיצוני יכולה להזיק אם השימוש הפנימי גורם לאלרגיות והיפראקטיביות אצל ילדים. אם תרצי עוד חומר על רעלים בתכשירים יש בפורום זה הפניות למאמאר מרתק בענין ובאתר: www.wddty.co.il בהצלחה!

28/01/2003 | 08:12 | מאת: לילך נהרי

קרן שלום החומר שיואל מדבר עליו נקרא tartrazine ולא כפי שכתבת טרטזין - או שכתבת לא נכון, או שזה חומר בכלל אחר...

28/01/2003 | 18:29 | מאת: קרן

שלום, אכן טעיתי, החומר נקרא טרטרזין והצבע הוא ירקרק עם ניחוח מתוק...(חב' לנקסטר) הקרם לכשעצמו טוב לי אך רציתי לדעת אם תוסף הצבע הזה בכוחו להזיק..

מנהלי פורום נטורופתיה