בצל

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

02/06/2001 | 17:44 | מאת: ערן

שלום האם ידוע על סגולות רפואיות של בצל, בדומה לזה של השום? השאלה מתייחסת בעיקר לסגולות האימונולוגיות, והורדת לחץ דם המיוחסות לשום. האם גם לבצל סגולות בשיפור המערכת החיסונית והורדת לחץ דם? האם יש דמיון בהכב של שום ובצל? תודה

03/06/2001 | 23:28 | מאת: ד"ר יהודית לריה

לערן בצל ושום הם שונים. מבצל אפשר להכין תרופות סבתא להצטננויות, שיעול וכדומה. לעומת זאת אנו לא ממליצים אותו לאנשים עם מיגר נה מה שלא קורה עם שום. בצל אינו משפיע על לחץ הדם היות ואין בו אליצין שזהו החומר הפעיל בשום. כל טוב

05/06/2001 | 12:10 | מאת: דליה ודוד הבריאות הטבעית

מאוד לא מומלץ לצרוך את הבצל והשום הם פוגעים בצורה מאוד קשה בלב האדם בתנאים מסויימים ניתן לצרוך את השום בלבד בריאות טבעית

מנהלי פורום נטורופתיה