חומצה אלפא ליפואית

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

25/01/2003 | 16:57 | מאת: שרונה

קראתי המון מחקרים אודות החומצה אלפא ליפואית שביכולתה למנוע השמנה, פועלת כאנטי מחמצן גדול, ותורמת לשמירת יופיו של עור הפנים. האם כאדם בריא ביכולתי לקחת ממנה מדי יום כדור על מנת לקבל את כל התכונות שציינתי בלי גרימת נזק לגוף.

26/01/2003 | 11:49 | מאת: לילך נהרי

שרונה שלום אדם בריא יכול לקחת תוסף זה, אחד ליום, ללא גרימה לנזק, אבל!!! אני לא מאמינה שתוסף זה יגרום להרזיה\ישור קמטים וכו'. אם היה תוסף כזה, כבר כולנו היינו לוקחים אותו - או במילים אחרות - אין חיה כזאת! תוספי מזון יכולים להוות תמיכה, לענות על חסר מידי, אך הם אינן באים על חשבון אורח חיים בריא. וגם אורח חיים בריא לא תמיד עושה אותנו כול הזמן חטובים, יפים ומאושרים כמו האנשים בפרסומות (שאגב - לא קיימים באמת). מבחינתי חבל על הכסף שתוציאי על תוסף הלא זול הזה. יום נעים!

מנהלי פורום נטורופתיה