כאבי גב תחתון לפני ובעת מחזור

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

24/01/2003 | 15:29 | מאת: טלי

האם יש משהו בתחום הנטורופטיה, תוספי מזון הומאופטיה נגד כאבי גב תחתון לפני ובעת מחזור? בתודה על התשובה המהירה טלי

24/01/2003 | 16:50 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

טלי שלום! האם את מדברת רק על כאבי גב? האם זו פעם ראשונה או משהו קבוע? באיזה אמצעי מניעה את משתמשת? אם את עם משהו פנימי - יכול להיות שזה מזה!!! אם לא יש מקום לבירור יותר מעמיק ולא דרך הרשת! בכל מקרה, קצת עיסוי מקומי עם משהו חם וקר לסרוגין. ישנם אמצעים אחרים - תוספי מזון אך הם ליותר סימפטומים ולטווח ארוך יותר! רק לאחר ראיון עומק ניתן להתיחס ביתר רצינות למצבך! רק בריאות, המון אור ואהבה!

25/01/2003 | 13:05 | מאת: רויטל ברמן

שלום טלי, אני מסכימה עם יואל. כאבי הגב יכולים גם להיות קשורים לבעיה מכנית מקומית בגב, אך אם הם אכן מופיעים רק לפני ובזמן הוסת, הם חלק מתסמונת קדם-ויסתית, PMS. לגבי הטיפול ב - PMS, יש הרבה מה לעשות בתחום התזונתי - מאחר והוא נובע מחוסר איזון הורמונלי וחוסר איזון בפרוסטגלנדינים (הנושא נידון כאן בהרחבה, את מוזמנת לעשות חיפוש) - אשר ניתנים לאיזון בתזונה. עוד על PMS: http://doctors.msn.co.il/forums/read.php?f=113&i=50202&t=50157 טיפול נטורופתי יכול לעזור לך מאוד, ובינתיים כמו שיואל אמר, חימום המקום עם כרית חמה (רצוי כרית דגנים שיש היום גם בסופר-פארם) מאוד עוזר מקומית. תרגישי טוב.

מנהלי פורום נטורופתיה