בשעה טובה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

05/04/2001 | 23:23 | מאת: עדי

שלום רב. נראה לי שאני הכותבת הראשונה בפורם. אז בשעה טובה ושיהיה בהצלחה. האם אפשר לקבל הסבר- מהי בדיוק נטורופטיה? האם אפשר לעזור להרזייה באמצעות גישה זו?

06/04/2001 | 16:50 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

עדי שלום! הגישה הינה טיפול בתזונה וצמחי מרפא הכוללת תוספי מזון וקומפלקסים שונים עם הנחיות למשטר מזון = דיאטה הרזיה או השמנה (יש דבר כזה!!!), וכן שילוב של תרפיות נוספות כגון: מגע: רפלקסולוגיה, עיסוי, שיאצו ותרפיות אנרגטיות כגון: תמציות פרחי באך, הומאופטיה, הילנג' וכן גם שמנים ארומטיים. המסלול הינו 4 שנים. לגבי הענין של דיאטה להרזיה נכון הוא לעבור ראיון אישי לבנות תוכנית ומעקב ולהתאים לך אישית! רק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה