סבוריאה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

18/01/2003 | 21:33 | מאת: יעל

שלום, הייתי שמחה לקבל את הקרם הצמחי שבעזרתו ניתן לטפל בסבוריאה מסביב לאף. בתודה

19/01/2003 | 02:28 | מאת: רמי מור - הומאופט

שלום יעל ניתן להשאיר הודעה ופרטים באי מייל שלי ואשוב עם מידע עבורך. חשוב מאד להזכיר בהזדמנות זו : הקרם הצמחי יעיל בצורה טובה למדיי במרבית המקרים ומקנה עור נקי מאדמומיות וקשקשת - אך אין הכוונה לריפוי הסבוריאה באופן בו היא לא תופיע יותר בעתיד. גורמי הסבוריאה הינם סבוכים וגנטים ומשופעלים בכל עת בה מתרחש שינוי בהתנהגות בלוטות החלב על רקע הורמונלי, רגשי, שינויים בלחץ אטמוספרי, ועוד סיבות רבות אשר בחלקן אף עלומות - אשר כאמור שינוים אשר מקורם גנטי ובלתי נשלט. ולמרות זאת יש בקרם בשורה יחודית אשר מקלה על התסמינים בלא צורך לסבול. השאירי פרטים ואשתדל לסייע . בברכה רמי מור

19/01/2003 | 09:24 | מאת: Gubi

מדוע לא לשתף את כל משתתפי הפורום במידע לגבי משחה צמחית זו. גם אנחנו מעונינים להיות מיודעים. נראה לי שזה צעד מתבקש מאליו, במיוחד בפורומים, בהם אנשים חולקים ומשתתפים במידע.

22/01/2003 | 16:02 | מאת: דליה

ליעל ואני יכולה להציע לך תכשיר על בסיס שמנים אתריים של עשבי קדם שמטפל יפה בסבוריאה. דליה

מנהלי פורום נטורופתיה