ריפוי שבר בברך

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

16/01/2003 | 21:21 | מאת: מתי

יש לי סדק בפיקת הברך. אני במנוחה כבר שבוע שלישי ומדאיג אותי אם הסדק יתרפא מהר? וטוב? איך אוכל לעזור לעצמי בתהליך ההבראה?

16/01/2003 | 22:00 | מאת: Gubi

הי מתי, לא ציינת אם חוץ ממנוחה אתה עושה או משתמש במשהו נוסף לברך. מכול מקום ARNICA MONTANA היא משחה שתוכל להשיג בבית טבע או בית מרקחת שמתמחה גם בעשבי מרפא. משתמשים בה לחבורות, נקעים, מתיחת רצועות ואפילו סדקים. אישית נעזרתי בה הרבה עם נקעים ומתיחות של רצועות בשני הקרסולים. ניתן גם לקנות את העשב עצמו ולעשות דיקוקציה, כלומר להרתיחו במים למספר דקות, לסנן, לקרר את הנוזל ולעשות קומפרס. אני יודע שבהומאופתיה משתמשים ב- ARNICA גם כן לעזרה ראשונה בפציעות, בעיקר לטיפול בשוק הראשוני, אולם את זה כדאי שתבדוק עם ההומאופתים.

16/01/2003 | 22:05 | מאת: אהרוני Biomagnetics

טיפול VORTEX בעזרת ביומגנטים יזרז לך אך את האיחוי ויעלים לך את הצלקת בברך זו הגורמץת לכאבים בעת חילופי מזג האויר פרטים אצלי בדוא"ל הרבה בריאות אהרוני

18/01/2003 | 14:20 | מאת: אווה

אתה מוכן לפרט?

18/01/2003 | 13:15 | מאת: רויטל ברמן

שלום מתי, אני עם גובי - נסה להיעזר בארניקה....ובסבלנות. החלמה מהירה.

18/01/2003 | 14:16 | מאת: אווה

וזה הכל, כל מה שאת יכולה להציע לי??

מנהלי פורום נטורופתיה