צריבה בדרכי השתן

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

15/01/2003 | 13:35 | מאת: זהר

איך מטפלים בצריבה מתמשכת לאורך זמן בדרכי השתן תרופות קונונציונליות לא עוזרות תודה

15/01/2003 | 16:52 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

שלום! האם נעשה בירור לגבי דלקת וטופלת באנטיביוטיקה? האם נשלול אלמנטים מבניים, אורגניים? בכל מקרה יש לבדוק בשתן מרכיבים ואז לתת לך מענה. במשלימה ישנם אמצעים טיפוליים יעילים מאוד אך יש צורך לדעת בוודאות בענין הדלקת, אם מדובר לאורך זמן, כמה זמן? נטילת אצידופילוס, חמוציות ויט' C וישנם אמצעים הומאופטיים. רק לאחר ראיון עוק ניתן להתאים לך בצורה אינדוודואלית! רק בריאות!

18/01/2003 | 11:54 | מאת: רויטל ברמן

זהר, כמו יואל גם אני אבקשך הרבה יותר פרטים על מצבך לפני שאוכל להתיימר לאבחן את בעייתך הבלתי נפתרת מעל דפי הפורום ולתת עצה ראויה. פרט בבקשה פרטים כללים עליך (גיל, מצב בריאותי), מה אבחנת האורולוג לגבי הבעייה, כמה זמן זה נמשך, אילו טיפולים ניסית.

מנהלי פורום נטורופתיה