חמרים מסוכנים במוצרי טואלטיקה ?

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

13/01/2003 | 19:25 | מאת: צבי

שלום רב, בהרצאה בנושא מוצרי בריאות נחשפתי למידע לגבי חומרים מסוכנים הנמצאים במוצרי טואלטיקה בהם אנו משתמשים באופן יומיומי (שמפו, סבון רחצה, משחת שניים , חומרי נקוי ועוד) למרותהוזהרנו משמוש במוצרים המכילים חומרים כגון : Sodium Lauryl Suilfate , Glycerin, Propylen Glycol, etc לדאבוני ראיתי שכמעט כל התכשירים בהם אנו משתמשים בבית (ונושאים תוית "באישור משרד הבריאות") גם מכילים מרכיב אחד או יותר מהרשימה המפחידה. 1. כיצד לברר מהן הסכנות האמתיות הכרוכות בשימוש בתכשירים כאלה ? 2. אם הם באמת מסוכנים ,מדוע הם מקבלים אישור משרד הבריאות? 3. באיזה תכשירים חליפיים מומלץ להשתמש ?

13/01/2003 | 22:56 | מאת: ברברה

שלום, דרך סולגאר ניתן להיכנס לקישור לאתר "מה שרופאים אינם מספרים לך" שם יש כתבה ארוכה ומפורטת מאוד לגבי זה. "תמרוקים רעילים". יש תחלפים שונים שנמצאים בסופר פארם, חנויות טבע וכו'.. סבונים ושמפויים כמעט וטבעים וכו'. כך שניתן להתמודד עם זה. ברברה

14/01/2003 | 10:52 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

זה הקישור: http://www.wddty.co.il/articals/poisen_cos.htm

14/01/2003 | 15:24 | מאת: לילך נהרי

צבי היקר אני מבינה את הרגשתך. אנחנו מוקפים בחומרים רעילים ואלו שאמורים לשים לזה סוף, משרד הבריאות, לא עושים דבר. זה כולל את תחום המזון ולא רק תחום התמרוקים וחומרי הנקיון. זו בבואה לעולמינו המושמד והמטונף שבו תאוות הבצע פרצה כול גבולות הגיון. החומרים הרעילים כגון ריסוסים, תרופות, חומרי ניקוי, חומרי שימור וצבעי מאכל,שמפו וסבונים, איתם אנו באים במגע יום-יום, מיוצרים על ידי חברות ענקיות, עשירות מאוד, שמשליטות סדר על העולם. והעולם שותק... לנו הצרכנים יש כוח בכך שלא ניקנה מוצרים אילו. לגבי שמפו - יש שמפו נהדר של חברת בראשית בריח רוזמרין או קמומיל לא מכיל חומרים רעילים. ניתן להשיג בבתי טבע ובניצת הדובדבן. יום נעים

מנהלי פורום נטורופתיה