תוספת למומחים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

12/01/2003 | 20:55 | מאת: רון

אמי חולה בפיברומיאלגייה לדעתי המחלה פרצה בעקבות טראומה שגופה קיבל בעת נפילה ממדרגות, וככל שאני חוקר לקוחות נוספות אני מגלה שגם הן עברו טראומה כל שהיא או נפשית או פיסית בגופם, גם מאמר שקראתי באחד הימים מאושש את מסקנתי זאת. תוספת תזונתית נוספת שאין לי הרבה הוכחות לגביה היא קריאטין מונוהידראט שעוזר ביצור מולקולת A.T.P מולקולה האחראית לאנרגייה בתאים. מגנזיום ציטראט גם כן יכול לעזור וכן חומצה מאלית כולם לשרירים בהצלחה

13/01/2003 | 10:48 | מאת: רויטל ברמן

יש לציין את הנושא, ע"מ שמי שרוצה מידע בנושא יטרח לבדוק את התוכן. תודה לך רון ויום טוב.

מנהלי פורום נטורופתיה