הרפס

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

12/01/2003 | 17:49 | מאת: ראניה

שלום מה מקום הנטרופתיה בהרפס?ניסיון אישי בטיפול בבעיה ושכיחות התופעה ? טווח הגילאים שמגיע לטיפול בבעיה? האמצעים המועדפים לטיפול ומדוע?קיום תופעות לוואי,האם נעשה מעקב מסודר ואם כן כיצד?חסרונות ויתרונות האמצעים המועדפים,מה הערכת המטפל לגבי יעילות הטיפול וכיצד הוא מעריך זאת?(תוצאות והצלחת הטיפול?)התמדת המטופל בטיפול? האם יש מקום לשילוב קונבנציונאלי ואם כן כיצד?האם קיים שתוף פעולה עם רופא המשפחה או הרופא המטפל?האם קיים שתוף פעולה עם מטפלים אחרים? תודה מראש

13/01/2003 | 10:32 | מאת: רויטל ברמן

שלום ראניה, הפורום הוא אינו מקום לחפש לנתונים אפידמיולוגיים וסטיסטיים. אני אינני יכולה לתת לך תשובה מסוג זה. יום נעים.

15/01/2003 | 01:02 | מאת: שאדיה

שלום לך רויטל: מה הטיפול הכי עוזר לפי הגישה הנטרופתית להרפס? תודה................

מנהלי פורום נטורופתיה