בעניין תוספי המזון

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

10/01/2003 | 17:36 | מאת: רוזיקה

ברצוני לשאול האם אין אינטראקציה מסוימת בין תוספי מזון שונים וכמה בכלל מותר לקחת. אם לאדם יש בעיות שונות ותוספי מזון שונים מתאימים לכל מיני תסמינים האם אפשר לקחת כמה בבת אחת? וכמה זמן בכלל להמשיך לקחת? איך יודעים אם הבעיה נפתרה? זאת אומרת שאם נפסיק היא לא תחזור? האם לעד?

10/01/2003 | 19:42 | מאת: רויטל ברמן

שלום לך רוזיקה, לא יכלת לשאול שאלה כללית מזה, אך אענה עליה: -כן, יש אינטראקציות בין תוספי מזון מסויימים. פרטי באילו עסקינן ואענה לגופו של עיניין אם יש או אין כאן אינטראקציות. -כן, אפשר לקחת בבת אחת כמה תוספי מזון, תלוי כאמור במצב. -לכל תוסף מזון יש המח=לצות אחרות לגבי מינון מומלץ וזמן שימוש מומלץ. הכל לגופו של עניין. -יודעים אם הבעייה נפתרת באופן די פשוט, למשל: קודם כאב ועכשיו כבר לא. קודם היה מחסור בבדיקת דם והמחסור נפתר. קודם סבלת מ...וכעת את לא. -אם הבעיה לא תחזור לעולם ? על מה את מדברת, איך אפשר לענות באויר ללא שום אינפורמציה עיניינית ?

מנהלי פורום נטורופתיה