חניכיים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

10/01/2003 | 15:55 | מאת: קרן

התחילו לי פצעים בחניכיים תחתונות במרכז הכל בהמשך לקנדידה איך מנטרלים את העניין?

10/01/2003 | 19:38 | מאת: רויטל ברמן

שלום קרן, מה זאת אומרת "בהמשך לקנדידה" ? בבקשה תני לנו יותר "בשר" לעבוד איתו...

11/01/2003 | 21:32 | מאת: קרן

אני בטיפול לקנדידה כבר מחודש אוגוסט היה לי דרגה עם 2*צ מרפואה שלימה עבר לי לגרון ולקרקפת ופתאום לכניכיים אולי מאז שהתחלתי לקחת חומצה קפרילית הפסקתי הגרון לא עובר מאז ומתמיד הגרון שלי אדום משיכה למתוקים הפסיקה אבל הנוסחה לגרון שנתנה לי דניאלה הר שפי לא הועילה אני לוקחת פרו ביוטיקה הנתרתיק א היה לי כלום מהתחלה רק בקיבה הלשון עדיין לבנה נשירת שיער וצריבה בקרקפת אני יקנה את השמפו t-gel של ניוטרוג'ינה הוא עזר לי כבר עברתי גם ניתוח בראש עקב תאונת דרכים לפני 5 שנים מאז נפלו עלי אלרגיות שלא היו לי בחיים לניקלים ולבשמיםהולך לי הרבה כסף נימאס לי מהעסק הזה אני בדיאטה כבר מחודש אוגוסט לא אוכלת מתוקים קונה רק לחם בוארי בלחם ארז ושותה חלב עיזים ודיסות קווקר בחייאטק מתי אוכל ללכת למסעדה עם חבר שלי?

מנהלי פורום נטורופתיה