דחוף!

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

10/01/2003 | 04:18 | מאת: חפץ בחיים

שלום אני בחור כבן 34 הסובל ממחלה מוחית אני מחפש נוטורופט הכי טוב שקיים אנא מכן עזרו לי אולי זה יעזור לי אפילו שהרופאים לא נותנים סיכוי יצרתי קשר עם בחורה מיפן שטוענת שקיים סיכוי לא גדול אומנם אבל יש סיכוי אנא עזרו לי .

10/01/2003 | 09:55 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

שלום! לא הסברת מהי הבעיה אותה אתה רוצה לטפל מעבר לבעיה מוחית. - פרט במה מדובר ורק אז ניתן להתיחס ביתר רצינות. לא ציינת מקום מגורים שאולי יש מישהו קרוב אליך.... רק בריאות ובהצלחה!

11/01/2003 | 02:42 | מאת: חפץ בחיים

מדובר במננגואנצפליטיס כתוצאה ממחלת בכצ'ט הדבר גורם לשיתוק הדרגתי

מנהלי פורום נטורופתיה