אם י ש ויטמין A בשמן דגים.......

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

09/01/2003 | 07:25 | מאת: נינה

אז אני לא צריכה לקחת ביטא קרוטן......?הבנתי נכון?

09/01/2003 | 15:05 | מאת: Gubi

נינה, לדעתי, אלא אם כן יש לך סיבה רפואית בגללה את צריכה לקחת את התוסף, אני חושב שצריכה של 1-2 כפיות שמן הדגים ומזון מאוזן שכולל גם גזר, בטטה, דלעת, ברוקולי, אספרגוס, מילון, תרד ועוד צריך בהחלט להיות מספק, גם אם את לא אוכלת בשר או כבדים למיניהם. מה גם שאני לא חסיד גדול של בטא קרוטין סינטטי. אם יש לך סיבות רפואיות המצריכות מינונים גבוהים של רטינול (ויטמין A ), זה כבר סיפור אחר. לבריאותך

09/01/2003 | 17:14 | מאת: רויטל ברמן

הי נינה, אני מסכימה עם גובי ומזכירה לך את המלצתי המקורית להתמקד בתזונה במקום ליטול תוסף של שמן דגים. כל טוב.

מנהלי פורום נטורופתיה