עייפות

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

08/01/2003 | 16:11 | מאת: בני

יש לי בעיה שאני מדי פעם מרגיש עייפות ולא בגלל חוסר שינה . האם ישנם ויטמינים ו/או תוספי מזון שעוזרים לשמור על העירנות ? תודה מראש בני

09/01/2003 | 17:13 | מאת: רויטל ברמן

הי בני, יכול להיות שאתה ישן מספיק שעות, אך אכות השינה שלך פגומה, לדוגמא בשל יקיצות מרובות - בלי שתהיה מודע לזה, אשר יכולים להגרם מהפסקת נשימה (Sleep Apnea), חלומות בלהות וכו', או בשל יקיצות אשר אתה בהחלט מודע אליהן - לשירותים למשל (אם הינך סובל מפרוסטטה מוגדלת או סוכרת למשל) וכו'. יכול להיות שמחסור בהורמון השינה או בהורמונים אחרים משבש את אכות השינה שלך - מה שגורם לך להיות עייף למרות 8-9 ש' שינה. אינני יכולה לדעת כל זה ללא תשאול יסודי שלך. אני מציעה שתלך למעבדת שינה לוודא כי שנתך טובה. לגבי רעיונות אחרים, במידה ולא זו הבעיה, הנה קישור תשובה כללית על עייפות וחולשה שנתתי כבר בפורום: http://doctors.msn.co.il/forums/read.php?f=113&i=35177&t=35102 לילה טוב.

מנהלי פורום נטורופתיה