אנזימים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

07/01/2003 | 15:40 | מאת: השואל

שלום! מה יכול לגרום לעודף אנזימים? מה יקרה אם יש עודף אנזימים?

08/01/2003 | 10:20 | מאת: לילך נהרי

שואל יקר אנזימים הינם מרכיבים חלבוניים הנמצאים בכול תהליך שקורה בגוף. האנזימים הם בעצם זרזים הגורמים לפעולה מטבולית להתרחש. ישנן מחלות בהן נולדים ללא אנזים מסוים (המפורסם הוא חסר G6PD ) ומצב זה יכול לגרום למוות. ללא האנזים פעולה שמתרחשת תוך אלפית השניה תתרחש במשך 50 שנה בגוף. עכשיו לשאלתך - למה אתה מתכוון בעודף אנזימים? לאילו אנזימים אתה מתכוון? אנא פרט, כי שאלתך מקיפה מידי. יום נעים!

מנהלי פורום נטורופתיה