מעצבן!!!!!

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

07/01/2003 | 09:19 | מאת: גולשת קבועה

למה אנשי מקצוע מתחומים אחרים בכלל וכאלה שיש להם פורום בפרט מתערבים לכן בעבודה? זה ממש מגעיל ההתגנבות שלהם לפורומים אחרים כדי לעשות לעצמם שם!

07/01/2003 | 18:11 | מאת: רויטל ברמן

שלום לך גולשת נאמנה, אני שמחה שאת נהנית מהפורום ומתשובותינו. עם זאת לפי דעתי פורום זה מקום לשיחה, לדו-שיח ורב-שיח. כל הדעות מכובדות (חוץ מתשובות לא ישרות אשר מטרתם למכור מוצא או גרוע מזה), כולל אלה של אנשי מקצוע מתחומינו או תחום מקביל ודעות של גולשים בעלי נסיון - אשר חוו על בשרם את מה ששואל פלוני. אני מזמינה אותך ואת כל הגולשים להשתתף ברב-שיח במקרים המעניינים אותך, ואשמח גם לקבל משובים על תשובות אשר עניתי (האם עזר/לא עזר, היו קשיים במימוש ההמלצות וכד'). שוב תודה לך והמשך שבוע נעים.

מנהלי פורום נטורופתיה