קרקפת

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

06/01/2003 | 19:34 | מאת: קרן

יש לי צריבה חזקה בקרקפת ופצעים בקרקפת רופא עור נתן לי חומרים שלא עוזרים יש לי רגישות לפרו פלואור ולניקלים כמו כן השתמשתי ב"ראש בריא" חומר שאמור להפסיק נשירת שיער הכל מחומרים טבעיים ומאז החלו התופעות האלו עזרי לי תודה

07/01/2003 | 14:36 | מאת: רויטל ברמן

שלום קרן, ראשית כל הפסיקי את השימוש בשמפו ובכל תכשירי השיער שלך, כולל קונדישינר רגיל. את רגישה לאחד החומרים בהם, אינני יודעת איזה ובאיזה תכשיר. בסביר להניח שזה מה"ראש בריא" שהתחיל את כל הצרות. שנית, אל תשפשי או תעסי את הקרקפת עד שעוברת הצריבה לחלוטין (והקרקפת נרפאת). יכול להיות שעיסוי יתר פצע את הקרקפת וגרם לחומרים לחדור אל העור. שלישית, אל תגרדי... עברי להשתמש בשמפו ללא דטרגנטים, צבעים, בשמים וכימיקלים אחרים לעת עתה. יש ל"ירדן" שמפו כזה למשל. חפפי בו כל כמה ימים (לא בתדירות גבוהה), ואל תעסי יותר מידי את הקרקפת. אל תשתמשי בקונדישינר. אני מניחה (ומקווה) שהגירוי יעבור תוך כמה ימים. השתדלי לא להשתמש בחומרים כימיים על הקרקפת גם בעתיד. תרגישי טוב.

09/01/2003 | 11:44 | מאת: קרן

תודה השיער שלי יבש מאוד אני חייבת קרם לחות יכולה להמליץ לי?

מנהלי פורום נטורופתיה