שקיות וטבעות שחורות

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

03/01/2003 | 08:36 | מאת: ורדית

ברצוני לשאול ממה נובעות טבעות שחורות מתחת לעיניים וכיצד ניתן לטפל במפגע המכוער הזה? בהנחה שזה איננו גנטי, כי לאף אחד במשפחתי אין, ומתוך ידיעה ברורה שזה לא מאלכוהול וסיגריות, אך גם מתוך יאוש כי זה נמשך כבר יותר מחצי שנה. תודה.

03/01/2003 | 09:27 | מאת: לילך נהרי

ורדית שלום שקיות שחורות מתחת לעיניים לפעמים יכולות להראות מצבים מסוימים בגוף כגון אי סבילות למזון. ברפואה הסינית יש לתופעה זו חשיבות בהבנת המצב הכללי של האדם, ושווא לשאול את הפורום של רפואה סינית. כדי לדעת מה גורם לשקיות השחורות אני צריכה לדעת יותר פרטים עלייך. בת כמה את, האם את לוקחת תרופות, סובלת מאיזשהם בעיות במערכת העיכול ובכלל. את מוזמנת לענות ואולי נמצא את הכיוון.

מנהלי פורום נטורופתיה