מי כסף

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

02/01/2003 | 19:40 | מאת: מרדכי

שלום. מבקש לשאול מה ידוע אודות מוצר הנקרא, - מי כסף קוליאידים. קיים אתר של המוכר ברשת. הפירוט על הבקבוק הוא,- ...יוני כסף בריכוז 5-15 PPM . ובעיקר, היות והמדובר במתכת, האם יש סיכון בשתיית המים האלו ? (שם האתר ,- Silver water מרדכי.

03/01/2003 | 09:29 | מאת: לילך נהרי

מרדכי שלום אני שמעתי על מוצר זה, אך לא ניסיתי אותו. אני לא חושבת שיש סיכון בלקיחת המוצר. אני לא יודעת אם המוצר עושה את תפקידו. יום נעים!

03/01/2003 | 14:27 | מאת: רמי מור - הומאופט

שלום לכולם רכשתי בעבר את המוצר הממיר מים למי כסף באמצעות אלקטרודה וכוס יחודית. יצרתי לעצמי מי כסף ובחנתי את פעולתם על פטרות עור כפי שהבטיח לי הספק. לאחר הניסוי שלא צלח נפרדתי מכוס מי הכסף לשלום ולא השתמשתי בה שנית. בברכה רמי מור

מנהלי פורום נטורופתיה