שמן מנטה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

02/01/2003 | 07:50 | מאת: בני

שלום , שמעתי שיש הרבה סגולות לשמן זה , רק שאני לא יודע מה הם. האם תוכלו לפרט לי .? תודה

02/01/2003 | 09:29 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

בבקשה, על קצה המזלג: http://www.tamarmarketing.co.il/ ןמזה ח"ש34 :ריחמ Price: 7.3$ Order הטירפפ הטנמ ליוא רויפ :םישומיש ,שאר יבאכ ,םוח ,תוליחב ,םירירש תויוצווכתה ,תובשחמ ריהבמ ,ןורג תקלד ,םיזג ,ררקמ ,תונרגמ לק שחלאמ -ינטוב םש MENTHA PEPERITA -רוקמ םילעהמ קפומ ירתאה ןמשה -חיר הטנמ -הירוטסיה לופיטל הטנמה חמצב ושמתשה םיאמורהו םירצמה .לוכיע תויעבב -פיט הטנמ לוהמל ץלמומ שאר יבאכו תונרגמל םוקמה לע תורישי םישלו הווש סחיב רדנבלו טעמ לע הטנמ ןמש תופיט 3 תותשלו באוכה שבד -תורהזא ןוירהב שומישל רוסא

מנהלי פורום נטורופתיה