תכשיר טבעי לרגיעה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

01/01/2003 | 22:44 | מאת: רוי

שלום אני מחפש תכשיר טבעי לרגיעה שטוב לחרדות ומתח. כבר נתקלתי בכל מיני תכשירים כמו קלמנרבין או לדוגמא קלמופיטום של חברת טבעוני ועוד כל מיני הבעיה היא שבכל אחד יש מרכיבים אחרים ואני לא יודע איזה הכי כדאי! בנוסף שמעתי פעם ממישהו שתכשירים טבעים לרגיעה זה לא דבר רציני בכלל ושזה כמו לשתות מים. ואם רוצים משהו רציני באמת אז פונים לתרופות בתחום. מה לעשות? מתח זה לא דבר בריא אני רוצה להעלים אותו כמה שיותר מהר. * אחרי זה אני יתפנה למצוא כשיהיה פחות לחוץ מה גורם למתח למרות שאני חושב שזה בחינוך שלי מגיל צעיר .

02/01/2003 | 15:45 | מאת: דליה

לרוי שלום, פרחי באך יכולים מאד לעזור - הרסקיו שהוא כללי וניתן לרכישה בפארמים, או עדיף - התאמה אישית עבורך של התמציות ע"י מטפל בפרחי באך. וגם הייתי מציעה לך תה צמחים מרגיע ספציפי שאני מכירה, עם השפעה מעולה, או אפילו שמן עיסוי מרגיע. פרטים באימייל שלי. בהצלחה! דליה

02/01/2003 | 15:46 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

שלום! כפי שציינת טיפול מהשורש הוא האידיאלי ביותר. ישנם אמצעיים יעילים לבעיה זאת וכמו כל דבר בחים יש המתאימים יותר ויש המשפיעים פחות ולכן יש צורך לעבור מאלמנט לאלמנט. אקמול יכול לסייע לי 2 שעות ולך יומיים...... מוצרם לדוגמא: רגיעון יום ולילה של הדס. קלמה יום ולילה של סם-טק. אני ממליץ על הומאופטיה דולי רילקס - למציצה מתחת ללשון לפי הצורך , לא קורב לקפה ומנטה! יתרון נוסף בתכשיר זה שאינו בעייתי מבחינת תרופות אחרות אם אתה לוקח.... ומשפיע מיידית!!! בהמשך ניתן לעבוד איתך עם תמציות פרחי באך שיבררו את המניע לביעה ופיתרונה! רק בריאות!

02/01/2003 | 16:19 | מאת: רוי

אני ניסיתי כבר רסקיו רמדי ולא הרגשתי השפעה. ניסיתי 3 טיפות , 5 טיפות ואפילו 20 טיפות ועדיין הרגשתי לחוץ ומתוח. אני לא ממש בטוח אם דברים כאלה עובדים עליי. השאלה אם המוצרים שתיארת הם רציניים וטובים למתח וחרדות או שהם ככה בעקיפים עוזרים פה ושם ואז ההשפעה שלהם לא מורגשת כמעט.

מנהלי פורום נטורופתיה