יום בריאות

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

31/12/2002 | 08:17 | מאת: אהרוני

לכל באי הפורום ביום רביעי 8/1/03 יתקיים בבית תנועת הצמחונים יום בריאות. ביום זה תהינה מצגות של חברות שונות בתחום וכן תתקימנה הרצאות בתחום הרפואה האלטרנטיבית שעות הכנס 10-16 כולם מוזמנים

31/12/2002 | 15:54 | מאת: רויטל ברמן

תודה על המידע החשוב אהרוני, תוכל לפרט לטובת ההדיוטים (כמוני) היכן נמצא בית תנועת הצמחונים ? שעות הכנס 10:00 בבוקר עד 16:00 אחה"צ אמרת, יש לך פרוט מה יהיה באלו שעות ? תודה רבה.

04/01/2003 | 13:17 | מאת: אהרוני BIOMAGNETICS

בית תנועת הצמחונים נמצא ברח' לבונטין 3 בת"א ליד רח' אלנבי לפרטים אודות ההרצאות נא לפנות אליהם טלפונית מה שכן ידוע לי כי בשעה 1400 תתקים הרצאתו של רונן עטור-גד יחיאב בנושא ביומגנטים, וצורות טיפול אלטרנטיביות אחרות כמו פירמידות ושילובן בביומגנטים טיפול בצלילים וכו' להתראות בערוכה

מנהלי פורום נטורופתיה