אנמיה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

30/12/2002 | 19:09 | מאת: עליזה

הי קצת הסתבכתי לגבי אנמיה וכדוריות הדם האדומות האם אוכל לקבל הסבר מהו הRBC HGB HCT MCV MCH MCHC RDW והאם כאשר הRBC הוא 4 וההמוגלובין הוא 11 זוהי אנמיה? תודה מראש עליזה

31/12/2002 | 15:50 | מאת: רויטל ברמן

הי עליזה, פורום המטולוגיה מתאים יותר לשאלה מסוג זה. זה לא קשור לנטורופתיה ותוספי מזון. כל טוב.

01/01/2003 | 08:51 | מאת: רמי מור - הומאופט

שלום עליזה תמונת הדם המוצגת על ידך היא של נבחרת הכדוריות האדומות. במצג שהצגת עולה חשד לתלסמיה אשר מחייבת ברור המטולוגי כפי שרוויטל המליצה. בברכה רמי מור

מנהלי פורום נטורופתיה