אנא עיזרו לי בבקשה!

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

30/12/2002 | 14:26 | מאת: ש'

מדוע כמעט כל סוגי המזון גורמים לי לריח גוף מצחין (לא זיעה) למעט ירקות? הבעיה לא קיימת כשאני אוכלת ירקות בלבד וולא רוטב. איך ניתן לפתור בעיה זו לתמיד? אניא, עיזרו לי!!

30/12/2002 | 17:03 | מאת: רויטל ברמן

שלום ש', נשמע באמת שיש לך בעיה רצינית, אך ע"מ להגיע לגורם הבעיה וכך לפתרון ראוי, עלייך לגשת לטיפול נטורופתי מלא בו תתושאלי באופן יסודי. מאחר ואינני יודעת את הגורם לבעיה לא אוכל להמליץ לך על פתרון בפורום. בהצלחה וכל טוב.

30/12/2002 | 21:20 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

האם האוכל שאת אוכלת כולו מתובל? איך חילוף החומרים שלך? מצב הורמונלי? תריס. מצב הכליות - מעיים? וכמובן האם את שותה מספיק? ויש עוד הרבה שאלות ולכן רק לאחר ראיון עומק ניתן להתיחס. רק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה