נטילת מולטי ויטמין

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

29/12/2002 | 22:04 | מאת: טלי

התחלתי לקחת מולטי ויטמין VM2000 של סולגאר וראיתי שכתוב על האריזה שנשים בהריון או נשים המתכננות הריון ב - 3 חודשים הקרובים אינן יכולות לקחת את המולטי ויטאמין הזה. בהנחה שאני מתכננת הריון בחודשים הקרובים, איזה מולטי ויטמין כדאי לקחת ? prenatal אולי ? אני לוקחת את המולטי ויטמין כי אני בתהליך ירדה במשקל, אמנם לא בשיטת כסאח אלא בצורה מאוזנת, ואני עוסקת במקביל גם בפעילות גופנית, אבל החלטתי שאני רוצה קצת ביטוח.

30/12/2002 | 10:12 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

שלום! אני מקווה כי את עושה דיאטה נכונה ומאוזנת במעקב ולכן גם המליצו לך על מולטי. היות ואת מתכננת הריון בזמן הקרוב הייתי ממליץ יותר על הפרנטל לסוגיו (של חברות ולא משנה איזה) היות והוא מותאם לצורכי האישה לפני, במהלך ואחרי ההריון. בעיקר בענין החומצה פולית, ברזל ומינון נמוך של ויט' A לסוגיו. אני אישית חושב על המוצר של 9 חודשים שמיבאת אלטמן היות והוא נקלח 1 ביום ויש בו את הריכוזים המתאימים בניגוד לאחרים שמדברים על 2 - 4 ליום וזה נכון מבחינת החלוקה אבל מכביד הן כלכלית והן בנטל של הבליעה.... אז בהצלחה בירידה ושיהיה במזל טוב!!! רק בריאות!

30/12/2002 | 16:40 | מאת: רויטל ברמן

שלום טלי, אני מצטרפת לתשובתו של יואל - כל הפרנטל יכולים להתאים לך, בחרי אחד של חברה אמינה ואל תשכחי שזה לא מחליף אכילה נכונה (אל תרעיבי עצמך ואל תשכחי לצרוך מספיק שומנים, חלבונים וסיבים תזונתיים שאין במולטי-ויטמין). בהצלחה.

31/12/2002 | 07:24 | מאת: טלי

הדיאטה אכן מאוזנת היכן אני יכולה לקבל יותר פרטים על המוצר של 9 החודשים שהזכרת ?

מנהלי פורום נטורופתיה