כולסטרול כולל

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

29/12/2002 | 12:02 | מאת: יוסי

איך מחושב הכולסטרול? מחברים את ה- HDL + LDL ? או שיש עוד משהו להוסיף ומה זה אומר שהכולסטרול HDL = הטוב מעל הנורמה והכולל 255 שזה גרוע?

29/12/2002 | 18:01 | מאת: רויטל ברמן

יוסי שלום, יש לכולסטרול עוד תת-סוגים חוץ מה - HDL וה - LDL המפורסמים, ולכן החישוב לסה"כ כולסטרול שונה ומצויין בבדיקות הדם. כולסטרול 255 זה ערך גבוה ועליך לעבוד על הורדתו. עם פעילות גופנית ותזונה נכונה תשיג זאת בקלות, ותמשיך להעלות את רמות ה - HDL ולהוריד את ה - LDL וסה"כ הכולסטרול. נסה להגיע לערך 200 ומטה. על דרכים להורדת כולסטרול תוכל למצוא כאן הרבה בפורום ע"י שימוש במנגנון החיפוש. בהצלחה.

מנהלי פורום נטורופתיה