קנדידה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

28/12/2002 | 21:57 | מאת: רון

ועוד שאלה קטנה האם אתן מכירות את מעבדת הקנדידה בחיפה, אם כן אשמח לקבל טלפון שלהם תודה

31/12/2002 | 08:46 | מאת: uri

קימות באזור חיפה 2 מעבדות אחת באזור הקריות אשר לפי שמועות לכאורה היא שרלטנית ועוזרת היטב לכיסה הפרטי השניה בחיפה ברחוב ארלוזרוב אומרים שהיא בסדר אם אובחנה אצלך הקנדידה למה לרוץ למעבדה אתה יכול לטפל בה בעזרת נטורופטיה . כפי שקראתי בתחילת הפורום יש בשבוע הבא יו בריאות שם אני חושב תוכל להתודע אליהם.

31/12/2002 | 13:55 | מאת: רון

אורי שלום תודה לתשובתך אני יועץ תזונה ואני צריך את מס' הטלפון ללקוחות שמבקשים האם ידוע לך מס' הטלפון של אותה מעבדה תודה

מנהלי פורום נטורופתיה