קמטים בעור

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

26/12/2002 | 20:53 | מאת: לימור

למנהלות הפורום שלום. רציתי לשאול מה אתן מיעצות לבחורה צעירה כמוני בת 24, כשכבר סובלת מקמטים באזור העיניים. האוכל שאני אוכלת מדי יום מגוון ובריא. אני נוטלת כדורי אומגה שהומלצו לי ע"י בחורה במצבי, שטוענת שהם עוזרים בשיפור הקמטים. משתמשת בפנים במוצרים טבעיים לחלוטין, ובשמנים. האם יש לתחום שלכם עצה/פתרון? הצילו!!!!!!

26/12/2002 | 23:01 | מאת: רויטל ברמן

שלום לימור, יש כמה אופציות (מוטיב חוזר בתשובותיי בזמן האחרון): 1. אם את בחורה רזה מאוד או שמטעמי דיאטה את אוכלת תזונה מאוד דלה בשומן כבר זמן רב, אני ממליצה שתתחילי לאכל יותר שמנים אכותיים שמכילים ויטמין E: שמן זית כתית מעולה, טחינה, אבוקדו, אגוזים ושקדים מגוונים, דגי ים צפוני כגון סלומון, הליבוט, טונה, סול, מקרל, בקלה (מכילים חומצות שומן אומגה-3, את אותו אומגה מהכדורים שלך). 2. אם את חשופה לשמש, קני משקפי שמש באכות טובה, בלי לחסוך, ותלבשי אותם תמיד בחוץ. במדינתנו הקרינה המתמדת עושה שמות בעור. 3. תשקיעי בקרם עיניים טוב ואכותי...מה לעשות - יש גם פקטורים של גיל וגנטיקה אשר קשה לשלוט בהם. אם הקמטים הם קמטי צחוק - קבלי אותם באהבה ודעי שמי שאוהב אותך יאהב אותם איתך :-) שבת שלום.

27/12/2002 | 09:09 | מאת: לימור

הי, כמובן שאין לי בעיה של גיל כי גילי צעיר. מה את ממליצה למרוח על העיניים? שמן זית ויטמין E או קרם מסוים?

מנהלי פורום נטורופתיה