שאלה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

26/12/2002 | 16:16 | מאת: נועה-

שלום רב ביתי בת שנה וארבעה חודשים סובלת מדלקות אוזניים חוזרות ונשנות עברה ניקור וכעת נמצאת בטיפול אנטיביוטי מונע בתקווה שהדלקות לא תחזורנה, ולא יצטברו נוזלים באזנים. בנוסף יש לה נזלת וכתוצאה ליחה ולכן גם דלקות אזנים וכו' וכו'... מלבד האנטיביוטיקה, היא מטופלת בפנסטיל ובאסדקס בכדי לייבש את הנזלת. כיצד ניתן תזונתית לשפר את המצב (אגב, רגישה לחלב). והאם יש טיפול נטרופתי מוגדר וארוך טווח תודה על העזרה

26/12/2002 | 18:03 | מאת: רויטל ברמן

שלום נועה, להלן קישור עם תשובה שלי לשאלה מאוד דומה: http://doctors.msn.co.il/forums/read.php?f=113&i=38452&t=38366 אם נותרו שאלות את מוזמנת לשאלם. רק בריאות.

מנהלי פורום נטורופתיה