מה דעתכם על המוצרים הבאים?

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

25/12/2002 | 22:30 | מאת: גדי

בכתובת הזו http://coral-online.com/txt/products/biomins.asp?sectionid=1&guid= האם המרכיבים שלהם בריאים? תודה.

26/12/2002 | 08:39 | מאת: לילך נהרי

גדי שלום המרכיבים שלהם נראים טובים, מן הכמה מוצרים שהסתכלתי עליהם, רק שמינוני הויטמינים והמינרלים מאוד נמוך. חשוב מאוד להשוות לפני שקונים מוצר את המינונים שהוא מציע. שים לב שבארה"ב כתוב לפעמים מינונים ליותר מכדור אחד, כלומר לפעמים יהיה כתוב : מינונים אלו הם ל-4 כדורים מהמוצר, כך שכדי לדעת כמה יש בכול כדור אתה צריך לחלק ל-4 או לקחת בחשבון שאתה צריך לקחת 4 כדורים. כמו כן תמיד כדאי לקנות מחברה גדולה ורצינית, שתהיה כתובת לפנות אליה אם המוצר לא תקין, עושה תופעות לוואי או כול שאלה אחרת. בארץ יש חברות המיבאות ויטמינים מארה"ב ואנגליה והם טובות מאוד. אומנם יקר, אבל שוה לשלם על איכות.

26/12/2002 | 14:52 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

יש לראות כי יש לקחת 4 כדורים ביום, וגם אז המינונים לא משהו. ישנם תוספי מזון מקבילים בארצינו וחבל להשקיע במוצר הנ"ל באופן ספציפי! מה גם שלא ציינת למה השימוש באופן מדוייק ואולי ניתן להתאים לך משהו יותר משוכלל של חברה אחרת ואולי יותר זול! ולא יורד באיכות!!!!!!!!!!! בהצלחה!

מנהלי פורום נטורופתיה